Motor Sprint bestaat reeds sinds 1980. In 2015 werd de zaak overgenomen van Patrick en Isa en verhuisden we naar een nieuw pand op de Tiensesteenweg te Kessel-Lo.

Bart, de technieker die jarenlang bij Patrick en Isa werkte en het reilen en zeilen van Motor Sprint door en door kende, nam de touwtjes van Motor Sprint in handen. 

Uiteraard werd het team gaandeweg uitgebreid om een zo goed mogelijke service te garanderen.

In 2016 startte Tine als magazijnier maar vandaag fungeert zij hiernaast ook als hulptechniekster daar zij de kneepjes van het vak ondertussen goed beheerst.

Rond die periode vervoegde Casper ons team ook als leercontracter. Vandaag is hij een zeer bekwame ervaren technieker die zich voornamelijk specialiseert in Piaggio en Vespa tweewielers. 

U kan bij ons terecht voor: 

  • Motoren
  • Scooters en bromfietsen
  • Elektrische scooters
  • Helmen en accessoires
  • Motor-, regen- en veiligheidskleding

Onze showroom is continu gevuld met een 100-tal verschillende modellen van scooters en moto's op voorraad. Andere modellen kunnen altijd besteld worden. Wij zijn verdeler van de merken Vespa, Piaggio, Aprilia, Fantic.

Wij zorgen voor een snelle levering en een duidelijke uitleg vooraleer u met uw nieuwe tweewieler vertrekt. 

Van al onze merken doen wij ook onderhoud, herstellingen en depannage. Dankzij onze grote voorraad aan banden en onderdelen kunnen wij een snelle service bieden. 

Bart in zijn jonge jaren ..